Hoe werkt dat?

Hoe werkt dat?

Bij het eerste consult kijken naar jouw hoofdklacht en eventuele bijkomende klachten. We hebben een gesprek over hoe je eet, slaapt, emoties, nu en in het verleden en nog veel meer. Ook kijken we naar je medische geschiedenis. Je kunt aangeven welke behandelwijzen je wel of niet wilt. Meestal krijg je direct een homeopathisch middel mee. 

Als het een enkelvoudig middel is dan hoort dat bij de consultprijs (eerste consult 100,- , vervolgconsult 70,-). Gemiddeld zijn we in 4 - 6 consulten of klaar of zijn er goede verbeteringen. Na 5 keer evolueren of er nog meer behandeling nodig is. Soms verwijs ik naar een ander.
 
Je kunt over het algemeen op korte termijn terecht.
90% Van de zorgverzekeraars vergoedt via de aanvullende verzekering een deel van de consultprijs.
 
Als het nodig is om met oefeningen te werken aan emotionele blokkades dan stel ik voor dat te doen. Indien jij daar voor open staat dan doen we dat. Hetzelfde geldt voor electroacupunctuur, waarmee ik oorzaken van ziekten of klachten kan opsporen en verhelpen (o.a. Allergie).
 
Hoewel ik zeer goed kan luisteren voer ik over het algemeen niet grote series eindeloze therapeuter gesprekken. Met NLP oefeningen of Chakrafocus of Innerlijk kindwerk gaan we snel naar de kern..
Vaak geef ik oefeningen mee voor thuis, voedingsvoorschriften als je dat wilt. Ik reik alles aan om op alle niveaus te genezen.
Genezing door homeopathie kan heel snel werken. Er zijn zelden bijwerkingen. Als die er zijn dan zijn het lichte beginverergeringen, die een teken van genezing zijn. Ze zijn kort en mild.
Ik heb resultaten bij allerlei klachten van lichamelijke of emotionele aard, van allergie tot zenuwaandoeningen. Burnout en vermoeidheid behandel ik vaak. Zie Lijst van aandoeningen

Homeopathisch consult

Met behulp van homeopathie worden vele klachten op natuurlijke wijze verholpen. Vraag nu een consult aan. Samen bespreken we jouw klachten en bepalen we de werkelijke klacht en wordt je voorzien van een natuurlijk geneesmiddel.

Kom je voor het eerst? Dan nemen we graag iets meer tijd voor je. Een eerste gesprek duurt ongeveer 2 uren waarin we uitgebreid en grondig de oorzaak van de klachten kunnen achterhalen.

Homeopathische behandelingen kunnen op locatie contant betaald wordt.

Voor jouw eerste consult zouden we je willen vragen om onderstaand formulier in te vullen en op te sturen nadat je het consult hebt aangevraagd.
[bookmify_app_alpha]