Bioresonantie en Electroacupuntuur

Bioresonantie en Electroacupuntuur

Met Elektroacupunctuur kun je iemands meridianen, energie, allergieën en nog veel meer doormeten. Het toont verstoringen. Daarna kun je meten welke homeopatische middelen, vitaminen en mineralen en kruiden genezend werken.  Met hetzelfde apparaat kun je ook bioresonantie therapie doen. Wij werken met de Mora Nova touch, het nieuwste van het nieuwste, gekoppeld aan eeuwenoude kennis van acupunctuur en decennia van ervaring met combinaties van homeopathische middelen die heel klachtgericht werken. Jij houdt twee handelectorden vast en plaatst je voeten op twee voetelektroden. Met een meetstaaf ga ik langs acupunctuurpunten op handen en voeten. Dat doe ik met lichte druk, het is niet pijnlijk.

Image

Electroacupunctuur

Bij elektroacupunctuur meten we 40 punten op de handen en voeten door. Zo weten de kwaliteit van de meridianen (lijnen die acupunctuurpunten verbinden). De meetwaarden toont de Mora in getallen. De meetwaarden lopen van 0 - 100. Meetwaarden tussen de 40 en 60 zijn goed. Boven de 60 en onder de 40 zijn afwijkende meetwaarden waarbij we bioresonantie, homeopathie of vitaminen inzetten. Wij testen dan of de aangewezen homeopathische middelen een verbetering van de meetwaarden opleveren. Als dat het geval is dan weten we dat het geteste middel een goede werking heeft.

Vitaminen en mineralen

Wij adviseren alleen die vitaminen en mineralen te nemen die tijdens het testen effectief bleken. Veel mensen slikken allerlei, regelmatig dure vitaminen en mineralen, omdat dat goed zou zijn. Door alleen die vitaminen en mineralen te gebruiken die effectief zijn, kunt u veel geld besparen.

Allergie en verstoringen

We kunnen ook testen of er sprake is van allergie, een toxische verstoring, energetische belasting door wifi, gsm, elektrosmog etc. In die gevallen hebben we middelen en adviezen die helpen in die gevallen.

Bioresontantie

Ieder orgaan, lichaamsfunctie, ziekte of klacht heeft een eigen frequentie (trillingsgetal). Doordat de patient voet- en handelektroden vasthoudt ontvangt het apparaat alle frequenties. Het kan de harmonische frequenties van het lichaam versterkt teruggeven. De ziekmakende disharmonische frequenties kan het apparaat uitdoven. Voor allerlei klachtenbeelden zijn er speciale bioresonantieprogrammaas in het apparaat voorgeprogrammeerd.

Hoe lang duurt een behandeling?

Een electroacupunctuurmeting duurt de eerste keer 60 - 90 minuten. Een vervolgbehandeling duurt meestal 45 minuten. Gemiddeld volstaan 6 - 8 behandelingen. We behandelen meestal om de twee weken.

Stroom

Elektroacupunctuur werkt met microvolts. U krijgt geen schokken. Het is daardoor niet pijnlijk.

Image

Meridianen

Meridianen zijn lijnen die acupunctuurpunten verbinden. Wij meten de volgende meridianen en functies:

Maag Milt-meridiaan

Dikke darm long-meridiaan

Nier Blaas-meridiaan

Lever Gal-meridiaan

Dunne darm hart-meridiaan

Huid

Gewrichten

Zenuwstelsel

Bloedsomloop

Bindweefsel en mesenchym

Vetweefsel

Hormonen (Drievoudige verwarmer meridiaan)

Lymfe

Allergie

Degeneratie van weefsel

Bij een verstoring van de pancreas- milt meridiaan zien we over het algemeen dat iemand meer moe is, meer piekert, kouwelijk kan zijn, sneller trek in zoet heeft.

Bij een verstoring van de lever meridiaan zien we vaker somberte tot zelfs depressie, maar ook irritatie of echte boosheid, de patiënt komt s morgens moeilijker op gang, leeft op s avonds na 23 uur, kan oogklachten hebben. Klachten na alcohol of vet doen zich voor. Er kunnen stinkende winden zijn.

Electra-Acupunctuur en bioresonantie kunnen uitkomst bieden om blokkades en allergieën op te sporen of om gebrek aan mineralen en of vitaminen te ontdekken. Het zijn direct klantgerichte diagnose en behandelwijzen die uitkomst bieden waar andere therapieën onvoldoende werkten.

Boek een consult

Electroacupunctuur en bioresontantie

Met behulp van homeopathie worden vele klachten op natuurlijke wijze verholpen. Vraag nu een consult aan. Samen bespreken we jouw klachten en bepalen we de werkelijke klacht en wordt je voorzien van een natuurlijk geneesmiddel.

Kom je voor het eerst? Dan nemen we graag iets meer tijd voor je. Een eerste gesprek duurt ongeveer 2 uren waarin we uitgebreid en grondig de oorzaak van de klachten kunnen achterhalen.

Homeopathische behandelingen kunnen op locatie contant betaald wordt.

Voor jouw eerste consult zouden we je willen vragen om onderstaand formulier in te vullen en op te sturen nadat je het consult hebt aangevraagd.
[bookmify_app_alpha category_id='5']