Coaching

Coaching

Soms blijf je hetzelfde doen met hetzelfde resultaat. Door een gesprek en enkele oefeningen krijg je inzicht hoe jij, door anders in de dingen te staan andere resultaten kunt behalen, beter kunt communiceren met jezelf, je kind, collega, baas, (ex-)partner ed.  Lang niet altijd zijn oplossingen voor wat jij als een probleem ervaart moeilijk of onmogelijk.
 
Soms is vergeving van jezelf of een ander nodig. Acceptatie kan ook zoveel helpen. Bij zulke gevallen heb ik beproefde manieren om te vergeven, te accepteren, weer liefdevol contact met jezelf te maken. Prachtig vind ik het om mensen van alle leeftijden te coachen. Bij coaching kom ik snel tot de kern. We gaan zo diep als jij wilt en toelaat. Vaak hielp ik in enkele consulten kinderen, tieners die met faalangst, examenvrees, concentratieproblemen op school kampten. Regelmatig hielp ondersteuning met vitaminen en mineralen of homeopathie daarbij.
 
Veel ervaring heb ik met mensen die heel gevoelig reageren op geluid, licht, allerlei prikkels van buiten en die erg sfeergevoelig zijn. Zelf ben ik een hooggevoelig iemand, daardoor herken ik het, heb ik er begrip voor, kan ik uitleggen hoe er mee om te gaan en weet ik wat helpt in die gevallen.
 
Bij coaching maak ik gebruik van NLP vaak. Als je al veel gesprekken hebt gevoerd bij een psycholoog maar nog niet veel verder bent gekomen, dan kan Innerlijk Kindwerk of Chakrafocus goed helpen om in contact te komen met jezelf, je blokkades, je overtuigingen, je pijn en uiteindelijk je kracht.